We are a group of dedicated volunteers and foster parents who work to save the lives of homeless and displaced cats and dogs. We do not receive salaries or compensation in any way. Our reward is the love we get from the animals that we rescue and the wonderful feeling that comes from saving animals' lives. They need us!! AND YOU!

Monday, November 8, 2010

3 superpisicute-ADOPTATE


Mai e mititica din imaginea de alaturi, o fata inconfundabila:))


9 noiembrie 2010: Pisicuta gri dintre cele 3 superpisici a fost adoptata
Va locui la apartament in Steagu, la o familie tanara si care stiu cu ce se "manaca" pisicile. Din prima de cand a vazut-o a spus "asta e a mea", avea de ales dintre doua :))

13 noiembrie 2010: A doua pisica dintre cele trei a fost adoptata
A plecat la casa ei, la Bucuresti, unde Geanina si prietenul ei vor avea grija de ea, deja i-au cumparat tot ce e nevoie si s-au indragostit de ea de cand au vazut-o :)) 





Mai e mititica din imaginea de sus, o fata inconfundabila:))

Suntem niste haioase, doua dintre noi avem coada scurta, nu stim de ce dar asa ne-am nascut (cea gri tigrata si una tarcata). Suntem foarte frumoase, suntem deparazitate si avem si carnetele..deci tot bagajul de care avem nevoie pentru plecarea catre noua casa :) ) Gata, valiza e facuta!




Ea a mai ramas dintre cele 3 pentru adoptie. Nu are nici o frica de caini, nici nu cred ca realizeaza ce sunt aia :)) Si in poza de jos e tot ea.

1 comment: