We are a group of dedicated volunteers and foster parents who work to save the lives of homeless and displaced cats and dogs. We do not receive salaries or compensation in any way. Our reward is the love we get from the animals that we rescue and the wonderful feeling that comes from saving animals' lives. They need us!! AND YOU!

Saturday, December 25, 2010

ADOPTATA -Mariuca vrea sa-ti pazeasca curtea

2 Ianuarie 2011:  Citez ce scrie Nora "este inca un pic nesigura, normal, dar bine. in casa si in curte se simte ok, dar cand am iesit cu ea afara sa ne plimbam in cartier era destul de speriata. dar s-a imprietenit cu cainele de la vecini si am mers impreuna cu el, si atunci se a tinut dupa el si era mai bine. am facut baie, nu i a placut dar era linistita. ii place sa fie periata, as putea sa fac un pulover, atita blana am scos. :) cu pisicile nu are nici o treaba, le ignora.
a dormit mult astazi, in cosul ei, a inteles imediat ca asta e acum locul ei. cred ca in cateva zile va fi adaptata perfect, nu tre sa iti faci nici o grija. :)"
1 Ianuarie 2011: A fost adoptata la Bucuresti de catre Nora, o nemtoaica stabilita acolo care a avut un caine care a murit la 13 ani. o va lua cu ea peste tot unde va merge :)) Va fi bine pentru Mariuca :))Poze mai jos :)

Catelusa este sterilizata, are 8 luni si e de talie mare. Este blanda si jucausa pentru ca este inca pui, dar stie sa pazeasca o curte si sa latre cand e nevoie. Mananca orice si este obisnuita afara.







 













No comments:

Post a Comment