We are a group of dedicated volunteers and foster parents who work to save the lives of homeless and displaced cats and dogs. We do not receive salaries or compensation in any way. Our reward is the love we get from the animals that we rescue and the wonderful feeling that comes from saving animals' lives. They need us!! AND YOU!

Saturday, April 16, 2011

Catelusii Linei isi cauta stapan


Cei 7 catelusi sunt ai unei cateluse salvate de pe strada din zona Racadaului. Catelusa avea deja sarcina avansata, astfel ca s-a ales solutia aducerii pe lume a puilor.

Candy este o "bombonica" de catelusa, dupa cum ii e si numele. Este jucausa, mananca bine, e cea mai maricica dintre catelusii Linei. Este destul de cuminte si foarte pupacioasa.


Dora este o zapacita. Foarte activa, jucausa, s-a refacut excelent dupa micile probleme respiratorii pe care le-a avut. Are un colorit frumos si o figura foarte expresiva. Intuiesc ca va fi "vorbareata" cand va mai creste, s-ar potrivi foarte bine undeva la curte, dar ferita de frig, pentru ca e un pic sensibila.


Lisa are cea mai deosebita blanita, cu firul scurt si foarte catifelat. Botisorul ei maro inchis e un pic incretit, are o figura super dulce. E cumintica si mai somnoroasa, prefera sa stea in culcus mai mult decat ceilalti decat sa iasa prin tarc sa se joace sau sa se murdareasca, e o curatica si o cocheta.


Mona are un colorit deosebit, negru inspicat cu alb, plus dunguta de pe frunte care ii da un aer serios. Uitati insa de seriozitate cand o vedeti cum se joaca, e grasuta si foarte haioasa cand se rostogoleste prin culcus cu fratiorii ei.


Nera e negruta, cu burtica alba si "botosei" de asemenea albi. Latra, maraie, e certareata uneori, dar doar in joaca. Face echipa buna cu Dora, mai ales la joaca prin noroi!


Piciu' este un baietel negru, cu putin alb pe labute si cu "cravata" alba, asa cum ii sta bine unui baietel frumos! Este jucaus, activ, nu se lasa mai prejos decat ceilalti nici la mancare si nici la joaca. Desi la un moment dat era mai mic decat fratiorii lui, s-a straduit si i-a ajuns din urma.


Spot este cel de-al doilea baietel al familiei. Blanita lui bej-gri este patata cu alb pe labute, dar cel mai dragut e punctul alb de pe spate. Are nasucul patat al mamei lui, si o constitutie mai delicata decat fratiorul lui, Piciu'. Mananca cu placere si bobite si mancare gatita, dar e cel care cel mai des mai pofteste la o portie de lapte de la mamica lui. Este foarte jucaus si mai ales curios din fire.


Daca vreti sa ii adoptati sunati la telefon 0767653395 sau scrieti la adresa de mail arria29@yahoo.com.

No comments:

Post a Comment