We are a group of dedicated volunteers and foster parents who work to save the lives of homeless and displaced cats and dogs. We do not receive salaries or compensation in any way. Our reward is the love we get from the animals that we rescue and the wonderful feeling that comes from saving animals' lives. They need us!! AND YOU!

Saturday, April 16, 2011

Lina cea afectuoasa isi cauta stapan


Lina are in jur de doi ani si a fost gasita in zona Racadau, in preajma unui pet-shop de unde mai primea mancarica. Era gestanta si intentia noastra era sa o sterilizam, dar dupa un control veterinar s-a stabilit ca este prea tarziu pentru asta si am decis sa gasim o
gazda pentru ea si sa fete linistita. Niste oameni cu suflet bun i-au oferit o magazie intr-o curte unde a fatat pe 9 martie 2011 sapte catelusi sanatosi si foarte frumosi. Este o catelusa deosebit de blanda si afectuoasa, si in plus educata, ceea ce ne face sa credem ca a fost a cuiva care a abandonat-o pe strada. Nu isi face nevoile nici macar in curticica din jurul magaziei, ci cere sa o scoatem la plimbare cand are nevoie. Cei mici au invatat de la ea sa nu faca mizerie in “casuta” lor.

Este deparazitata intern si extern, mananca cu placere atat hrana uscata si conserve, cat si mancare gatita. Ideal pentru ea ar fi sa ajunga la o casuta cu curte, unde sa se poata plimba in voie. Este o catelusa foarte linistita, greutatile si abandonul prin care a trecut si-au pus amprenta asupra firii ei oricum docile. Merge foarte frumos in lesa, nu trage niciodata si nu reactioneaza urat la intalnirea cu alti caini, deocamdata e chiar timida. Nu e agresiva cu pisicile, decat daca se apropie prea mult de culcusul puilor.

Acum catelusii sunt aproape gata sa plece la casutele lor, asa ca rolul ei de mamica ia sfarsit. Are nevoie urgent de o familie iubitoare pe care sa o bucure in fiecare zi cu blandetea si afectiunea ei.

Daca vreti sa o adoptati, sunati la telefon 0727209291 sau 0741976027 sau scrieti email ghicalina@yahoo.com.

No comments:

Post a Comment