We are a group of dedicated volunteers and foster parents who work to save the lives of homeless and displaced cats and dogs. We do not receive salaries or compensation in any way. Our reward is the love we get from the animals that we rescue and the wonderful feeling that comes from saving animals' lives. They need us!! AND YOU!

Sunday, April 10, 2011

Pisicuta Buni

Localitate: Brasov
Femela, 10 ani
Telefon: 0727209291 sau 0741976027

Buni a fost gasita in februarie 2011 printre blocurile de pe strada Neptun, de o doamna care mai are doua pisicute in apartament, similare, adica cu parul lung. Ea este cea care ne-a contactat pentru a ne cere ajutorul deoarece ea nu a putut sa o adopte. Cand a gasit-o a crezut ca este gestanta. Ea a donat 150 de ron pentru pisicuta. Aceasta a fost transportata de la doamna de-acasa la veterinar, unde a fost sterilizata si apoi tratata pentru o bronhopneumonie de care suferea din cauza expunerii la frigul iernii si la conditii proaste de viata. A fost cazata o saptamana la cabinetul veterinar pana cand si-a revenit, apoi a fost preluata in gazda temporara. 

Veterinarii au spus ca are aproximativ 10 ani si ca nu a fost gestanta, abdomenul mai proeminent se datoreaza faptului ca peretii intestinului pisicutei este foarte ingrosat, o cauza pentru aceasta ar putea fi o dieta proasta de-a lungul unei perioade mai indelungate de timp, astfel se presupune ca pisicuta locuia pe strazi de mai multi ani.
Este o pisica tricolora intr-un amestec de alb, negru si roscat, cu par lunguiet, gen rasa ragdoll, insa nu este de rasa pura. Are un semn distinctiv, doua pete mici negre pe nas.
Este o pisica linistita, cuminte, foarte curata, foarte lipicioasa, ii plac oamenii, e un pic timida la inceput. Mananca orice, dar trebuie hranita cu mancare moale deoarece nu mai are toti dintii. Ii place sa stea cu oamenii, sa doarma cu ei, sa fie mangaiata. Ii place si sa se joace cu diferite jucarii, in special o sfoara sau ceva similar.
Nu este agresiva fata de alte pisici, adica nu sare la acestea, insa le maraie si prefera sa le evite.
Este potrivita pentru o familie linistita care sa-si petreaca destul de mult timp cu ea, preferabil sa nu aiba alte animale. Poate fi adoptata atat la casa, cat si la bloc.


 

1 comment: